Виїзний прийом жителів Бердянського району

По матеріалам пресс-службы полиции
11.08.2017 · 16:12 · переглядів - 931

Керівник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов провів черговий виїзний прийом жителів Бердянського району.

Виїзний прийом жителів Бердянського району

Викликати поліцію, у разі потреби допомоги, у любий куточок міста і району цілодобово, безкоштовно можна за номером «102». Крім того, згідно графіка, проводяться особисті прийоми громадян і на опорних пунктах правопорядку, і в приміщенні Бердянського відділу поліції. Але нам важливо, щоб і мешканці самих віддалених населених пунктів мали можливість безпосередньо заявити про свої проблеми і не тратити при цьому час на дорогу. Тому начальник Бердянського відділу Головного управління Національної поліції в Запорізькій області полковник поліції Олег Фомічов 10 серпня провів черговий виїзний прийом жителів району.

Зустріч, не зважаючи на велике, у зв’язку з практично піком курортного сезону навантаження, як і планувалося відбулася з 17 до 18 години з мешканцями с.Шевченкове. Цей невеликий населений пункт, в якому проживає понад 500 мешканців, розкинувся серед живописних лугів і полів, зелених лісосмуг, водоймищ і разом з Кримкою, Оленівкою, хутором Коза входить до Долинської сільської ради – голова Віталій Пелешко. І хоча після повернення у відділ спідометр автомобіля показував 95 км., а на столі керівника чекали невідкладні матеріали - поїздка була результативною.

По перше – Олег Миколайович впевнився, що невирішених питань юридичного характеру, скарг на роботу поліції у місцевих жителів немає, а значить дільничний офіцер Олександр Клименко, який відповідає за цю адміністративну дільницю, що називається «на своєму місці». Крім того керівники поліції і місцевої адміністрації мали нагоду зайвий раз обговорити поточні питання охорони публічного порядку і безпеки місцевих жителів. 

Наступний такий захід заплановано для жителів с. Софієвка, Андріївської селищної ради, 17 серпня з 17 до 18 години на території місцевої школи. Додаткову інформацію можна отримати по т. 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок