Новий «Центр розвитку дітей та молоді»

По матеріалам центра занятости
15.08.2017 · 10:58 · переглядів - 1125

Будинок дитячої та юнацької творчості «Центр розвитку дітей та молоді» Відділу освіти Виконавчого комітету Бердянської міської ради - нове підприємство міста Бердянськ, яке в вересні 2017 року розпочинає свою діяльність.

Новий «Центр розвитку дітей та молоді»

Позашкільна освіта дає можливість знайти своє покликання в секціях і студіях для дітей, молоді та їх батьків. Кожен зможе обрати напрямок до душі та отримувати задоволення від улюбленої справи.

На даний час відбувається перший етап набору працівників в центр. З метою допомоги в укомплектуванні вакансій секретаря, викладачів з інформатики та хореографії для «Центру розвитку дітей та молоді», на базі Бердянського міського центру зайнятості 14 серпня 2017 року було проведено міні-ярмарок вакансій.

В роботі заходу прийняли участь: директор Будинку дитячої та юнацької творчості Капітонова Ірина Іванівна, фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Бердянського міського центру зайнятості Лазукін Ігор Сергійович, 16 безробітних осіб. Капітонова І. І. ознайомила безробітних з умовами та графіком роботи, з вимогами до претендентів на заявлені вакансії, відповіла на запитання.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок