Бюджет Бердянська перевищив 1 мільярд гривень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.08.2017 · 15:25 · переглядів - 1843

Про це на засіданні депутатського дня в мерії доповіла начальник фінансового управління Наталя Бочкова.

Бюджет Бердянська перевищив 1 мільярд гривень

На останній сесії БМР обсяг бюджету Бердянська було зафіксовано на показнику 959 мільйонів гривень. З урахуванням субвенцій з державного та обласного бюджетів, з бюджетних установ, бюджет Бердянська перевищив 1 мільярд гривень.

- На сьогоднішній день, з урахуванням 48 мільйонів пільг, 30 мільйонів субвенції на соціально-економічний розвиток, 25,7 млн. обласної дотації плюс наші бюджетни установи — 12 мільйонів ми виходимо на показник зведеного бюджету міста в 1 мільярд 76,6 мільйонів гривень, - повідомила начальник фінансового управління Наталя Бочкова.

Варто відзначити, що в останні два роки в Україні спостерігається значне розширення фінансових повноважень територіальних громад. Про подібну фінансову незалежність міських органів влади, мріяли з моменту набуття незалежності України. Це безумовний здобуток нинішнього керівництва держави. Однак, паралельно з цим, існують підозри про ймовірність перекладання фінансових зобов'язань з державного на місцеві бюджети. Це частково спостерігалось на професійно-технічній освіті. В будь-якому випадку, 2016-2017 роки стали унікальними для місцевих органів влади для реалізації повноважень і запровадження прогресивних реформ і вирішення нагальних проблем на локальному рівні. Нинішньому керівництву Бердянська доводиться працювати в надзвичайно комфортних умовах, головне завдання — вміло використати сприятливу ситуацію в країні і професійно реалізувати отримані повноваження.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок