На місці стадіону «Азовець» може з’явитись хокейний палац

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.08.2017 · 12:07 · переглядів - 2770

Мер Бердянська Володимир Чепурний повідомив, що до нього звернувся президент Федерації хокею України з ініціативою будівництва в Бердянську хокейного палацу

На місці стадіону «Азовець» може з’явитись хокейний палац

Для будівництва хокейного палацу необхідна земельна ділянка розміром 1,5 га. Проаналізувавши міські території, представники влади вирішили, що найбільш оптимальним місцем для будівництва палацу стане територія стадіону «Азовець», який розташовується в мікрорайоні Колонія.

Чепурной Владимир

Територія стадіону «Азовець» 2,5 га. Цього місця буде достатньо для будівництва палацу та благоустрою прилеглої території. Вартість проекту 1,5 мільйони гривень. На сесії 17-го серпня ми виділяємо 600 тисяч для початку робіт. Ми профінансуємо з міського бюджету проект, а Федерація хокею допоможе у виділенні коштів з Державного фонду регіонального розвитку для його будівництва, - розповів журналістам Володимир Чепурний.

Таким чином, за розрахунком міського голови, вдасться вирішити проблеми з усіма масштабними спортивними об’єктами міста.

Чепурной Владимир

Стадіон «Енергія» ми більш-менш привели в порядок. До кінця цього року закінчимо проектування стадіону «Торпедо». Будівництво хокейного палацу на місці «Азовця» сприятиме розвитку інфраструктури всього мікрорайону Колонія, - пояснив Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок