На Азовському проспекті виявили лише один факт незаконного приготування м'яса на мангалі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.08.2017 · 22:33 · переглядів - 1368

Набережна Бердянська сьогодні поєднує в собі різноманітні розважальні заклади, атракціони, торговельні ряди з сувенірами, солодощами, морозивом, алкогольними напоями, їжею...

На Азовському проспекті виявили лише один факт незаконного приготування м'яса на мангалі

Більшість з них працює на основі договорів з Центральним ринком але є й такі суб'єкти господарювання, які порушують правила міського благоустрою.

На розгляд адміністративної комісії в мерії було винесено один протокол за фактом виготовлення шаурми. Привертає увагу фабула протоколу: “виготовляв блюда з м'яса на мангалі шаурма, що повинно виготовлятися виключно в закладах, спеціально обладнаних приміщеннях, об'єктах громадського харчування...”. За вказаною причиною складання адміністративного протоколу, незаконною можна вважати діяльність абсолютно всіх торговельних точок з продажу шаурми та м'яса на мангалі, незалежно від того, чи є вони учасниками ярмарку чи ні. Тому дещо дивно виглядає факт виявлення подібного правопорушення лише в одному випадку.

Члени комісії уважно проаналізували цей протокол і визначивши, що на об'єкті також відсутній договір на вивезення ТПВ — застосували штрафні санкції в розмірі 1360 гривень.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок