В Бердянську оштрафували продавців кавунів та овочів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.08.2017 · 22:47 · переглядів - 2627

Металеві сітки з навісами для зберігання та продажу кавунів, самовільне встановлення торговельних лотків для продажу овочів та фрактутів без дозвільних документів стали причиною випису адміністративних протоколів на власників та реалізаторів товару.

В Бердянську оштрафували продавців кавунів та овочів

На черговому засіданні адміністративної комісії у міськвиконкомі, більше 10-ти правопорушників правил міського благоустрою за статтею 152 Адміністративного кодексу України покарали штрафами на 1360 гривень. Вказана сума — максимальний розмір, який дозволяється застосовувати до громадян, які офіційно не займаються підприємницькою діяльністю.

Розміщення товарів для продажу на тротуарах, газонах та інших обєктах благоустрою було зафіксовано в центральній частині, в районі супермаркету “АТБ” по проспекту Східному, у дворах по вул. Тищенко, на АКЗ та в Колонії. Члени комісії закликали правопорушників уникнути подальших конфліктів з адміністративним відділом і працювати в спеціально відведених для торгівлі місцях, при тому що на Східному проспекті спеціально обладнали торговельні ряди для боротьби зі стихійною торгівлею поблизу зупинки громадського транспорту “АТБ”.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок