В місцях скупчення людей в Бердянську посилять заходи безпеки

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.08.2017 · 12:51 · переглядів - 2486

З міського бюджету Бердянська виділили кошти на придбання металошукачів: одного арочного та двох ручних. Таке рішення міська рада ухвалила згідно рекомендацій Запорізької облдержадміністрації.

В місцях скупчення людей в Бердянську посилять заходи безпеки

Враховуючи високий рівень терористичної загрози в Запорізькій області облдержадміністрацією рекомендовано вжити заходи для попередження насильницьких актів. У зв'язку з цим до програми “Безпечне місто” депутати міської ради, на черговій сесії міської ради ухвалили рішення по придбанню трьох металошукачів — двох ручних та одного арочного.

Як пояснив нашій редакції помічник міського голови Дмитро Зубович, ці металошукачі будуть передані у користування поліцейським. Правоохоронці будуть визначити, де і коли доцільно використовувати металошукачі. Це можуть бути різноманітні фестивалі, концерти до знаменних дат, футбольні матчі і т.п.

Крім того, до цієї ж програми депутати додали кошти на придбання ще 10-ти відеокамер для зовнішнього спостереження на вулицях міста.

Холод Алексей

- В найближчій перспективі ми плануємо обладнати камерами спостереження і мікрорайони. Ми поступово будемо просуватись від центра до інших частин міста. Такі заходи суттєво сприятимуть оперативному розкриттю правопорушень в Бердянську, - поділився з нашою редакцією планами на майбутнє секретар міської ради Олексій Холод.

 




Останні новини Бердянська
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок