В Бердянську розкрито замах на вбивство

По матеріалам пресс-службы полиции
18.08.2017 · 12:03 · переглядів - 3957

У Бердянську під час розпиття спиртних напоїв батько спричинив ножове поранення синові. Крім цього, під час огляду місця події поліцейські виявили та вилучили наркотики.

В Бердянську розкрито замах на вбивство

17 серпня о 17:30 в одному з сіл Бердянського району в ході розпиття спиртних напоїв між батьком та сином виникла сварка. В результаті 54-річний чоловік завдав удар ножем по тулубу 31-річному родичу. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні.

Крім того, під час огляду місця події співробітники Бердянського відділу поліції виявили на прибудинковій ділянці декілька кущів нарковмісних рослин, а в підсобному приміщенні висушене листя «коноплі». Вилучене направлено на дослідження на Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.15 (замах на злочин), ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Крім того, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Загалом з початку 2017 року запорізькою поліцією 69 особам повідомлено про підозру у скоєнні умисних вбивств.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок