Начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов зустрівся з жителями с. Софієвка, Андріївської селищної ради

По матеріалам пресс-службы полиции
18.08.2017 · 15:07 · переглядів - 895

В селі Софієвка, яка разом з Успенівкою, Іванівкою, Сахно, Дахно входить до Андріївської селищної ради, проживає всього близько 400 людей.

Начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов зустрівся з жителями с. Софієвка, Андріївської селищної ради

Сполучення, телефонний зв’язок такі ж, як і в інших невеличких населених пунктах району – тобто добратися до міста, викликати, у разі необхідності, поліцію не має жодних проблем. Тем не менш, з метою ознайомлення із станом охорони громадського порядку на місці, з’ясування можливих проблемних питань юридичного характеру у мешканців села, начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов 17 серпня здійснив черговий виїзний прийом громадян. 

Зустріч відбулася у приміщенні колишньої школи, яку місцева громада пристосувала під клуб. Конференцзал, дискотека, спортивний гурток, тенісний стіл, бібліотека - все це для жителів села і, головне, для дозвілля молодої частини суспільства.

Заяв від жителів села не надійшло. Тому керівник поліції і місцеві активісти - Дячук Валентина – депутат Андрієвської селищної роди, Чуприна Олена – депутат Бердянської районної ради, Єщенко Людмила, - мали можливість обговорити стан криміногенної обстановки і шляхи її покращення. Зокрема Олег Миколайович запропонував винести на загальні збори питання про можливість створення громадського формування по охороні публічного порядку, що стало б суттєвою допомогою місцевим дільничним офіцерам поліції - Валентину Тиховоду і Руслану Варченко, і позитивно вплинуло би на безпеку громадян. 

Наступна зустріч відбудеться з жителями с.Нововасилівка. Про місце, час заходу буде повідомлено додатково.

Телефон для довідок – 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок