Профорієнтаційне літо від служби зайнятості

Бердянськ 24
21.08.2017 · 16:19 · переглядів - 819

У період літніх канікул служба зайнятості не забуває про школярів, активна співпраця з ними продовжується в оздоровчих таборах.

Профорієнтаційне літо від служби зайнятості

Для дітлахів літо на березі ласкавого Азовського моря - це довгоочікувані канікули. Ось і цього року корпуси дитячих оздоровчих таборів міста Бердянська наповнилися гомоном та веселим сміхом дітей, які прибули на відпочинок та оздоровлення.

Вихователі оздоровчих закладів заздалегідь попіклувалися про дозвілля відпочиваючих, підготували багато різних заходів, до яких постійно залучаються фахівці Бердянського міського центру зайнятості.

Так, 19 серпня в ДЗОВ «Червона гвоздика» відбулися профорієнтаційні заходи «У світі професій» .

Під час заходів діти отримали багато корисної та цікавої інформації про безмежний світ професій, послуги служби зайнятості та ситуацію на ринку праці. Інформація була подана в формі гри, що особливо подобається і запам’ятовується школярам, вони залюбки спілкувались з фахівцями служби зайнятості та охоче виконували різні вправи.

В рамках загальнонаціональної інформаційної компанії з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників і з метою надання допомоги молодим українцям у виборі майбутньої професії до програми проведення заходів професійної спрямованості включено демонстрацію соціальних роликів, які розповідатимуть молоді про важливість обрання своєї майбутньої професії. Хлопці та дівчата з великим інтересом та увагою переглянули відеоролики, розповіли про свої професійні плани. Під час перегляду учні поринули у цікавий світ професій. Час зустрічі минув дуже швидко. Після перегляду було спільне жваве обговорення про цінність кожної  професії. Але всі присутні погодилися, що за робітничими професіями – майбутнє.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок