Виконком виступив проти зайвого мільйона в казну міста

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
11.09.2017 · 12:01 · переглядів - 2461

Бердянська місцева прокуратура продовжує захищати в суді інтереси держави.

Виконком виступив проти зайвого мільйона в казну міста

06.09.2017 господарський суд Запорізької області задовольнив позов Бердянської місцевої прокуратури в інтересах держави до Бердянської міської ради та ТОВ «Азовальянс Груп» про визнання недійсною додаткової угоди до договору оренди землі.

Позов обґрунтовано тим, що ТОВ «Азовальянс Груп» більше року використовувало земельну ділянку територіальної громади м.Бердянськ площею 18,6158 га, що розташована в районі ДОЦ «Червона гвоздика» за заниженою орендною платою, яка була затверджена оспорюваною додатковою угодою.

Вказане порушення призвело до недоотримання місцевим бюджетом м.Бердянськ коштів у вигляді орендної плати за користування земельною ділянкою у сумі понад 1 млн. грн.

Не дивлячись на такий вагомий аргумент представники Бердянської міської ради у судовому засіданні заперечували проти задоволення позову прокурора.

Крім того, прокуратурою перед Головним управлінням ДФС у Запорізькій області та Бердянською ОДПІ ініційовано питання про проведення перевірки повноти та правильності податкової звітності вказаного товариства.

Після проведення перевірки буде вирішено питання про стягнення вищевказаної суми на користь бюджету міської ради.

 

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Максим Геннадійович Святенький




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок