У мікрорайоні «Скловолокно» відбувся концерт «Бердянськ — це місто моє рідне!»

По матеріалам пресс-службы исполкома
14.09.2017 · 12:17 · переглядів - 1399

Одними з перших розпочали святкування ювілею з дня заснування Бердянська та річниці його визволенні від нацистських загарбників мешканці мікрорайону «Скловолокно».

У мікрорайоні «Скловолокно» відбувся концерт «Бердянськ — це місто моє рідне!»

Учора, 13 вересня, о 15:30 розпочався святковий концерт з нагоди цих знаменних дат. Жителі мікрорайону зібралися у дворі будинку №5 по вулиці Північній. Із вітальним словом та найкращими побажаннями з нагоди свята до присутніх звернулася депутат цього мікрорайону Тетяна Смолянінова. Втім, самими лише словами депутат не обмежилася — ОСББ отримало у подарунок від Тетяни Василівни канцелярські та господарчі товари (відра, сапи, граблі). Завітала на свято у цьому мікрорайоні і заступник міського голови Ірина Плющій. Вона привітала присутніх з наступаючим святом і вручила пам’ятну відзнаку найактивнішій мешканці цього мікрорайону, заступнику голови ОСББ «Зоряний» Людмилі Яківні Шелудченко. Радісних барв святу додала і різнопланова концертна програма — для мешканців мікрорайону «Скловолокно» виступали вокальний ансамбль «Калина» під керівництвом Олександра Малихіна, солістка Лариса Киркова та дует гумористів Віктор Назаров і Галина Машкова. 

Оскільки мікрорайон «Скловолокно» є найбільшим у місті, святковий захід з нагоди наступаючих свят було проведено і по вулиці Європейській, у дворі будинку №94-а, куди було запрошено учасників об’єднань багатоквартирних будинків «Кіровський» та «Квітневий-2016» (Європейська, 88). Проведенням цього заходу також опікувалася Тетяна Смолянінова. Ну а шанованим гостем свята став помічник народного депутата України Олександра Пономарьова, депутат міської ради Володимир Безверхий. Володимир Петрович вручив представникам ОСББ пам’ятні сувеніри, а Тетяна Василівна — господарчі товари. Особливою урочистістю заходу стало підключення освітлення прибудинкових територій 5 домів. На знак вдячності бригаді КП «Міськсвітло» Тетяна Смолянінова вручила термос і торт. А мешканців порадували концертом, дитячою ігровою програмою та можливістю поласувати солодкою ватою.

Нагадаємо: святкові заходи з нагоди святкування 190-річчя Бердянська та 74-ї річниці визволення міста від нацистських загарбників проводяться в усіх мікрорайонах.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок