Відбулося відкриття нової амбулаторії на «Азмолі»

По матеріалам пресс-службы исполкома
15.09.2017 · 14:20 · переглядів - 2130

Сьогодні, 15 вересня, для мешканців мікрорайону «Азмол» особливий день — вони отримали найжаданіший подарунок з нагоди ювілейного Дня міста — нову простору амбулаторію по вул. Степанянця, 9-а.

Відбулося відкриття нової амбулаторії на «Азмолі»

Чепурной Владимир

"Облаштувати нові і оснастити вже існуючі амбулаторії в мікрорайонах, щоб кожен бердянець міг отримати кваліфіковану медичну допомогу поруч зі своїм будинком, - таку мету я поставив для себе і нашої команди" - у своїй промові на урочистому відкритті зазначив міський голова Володимир Чепурний. - "До мене зверталося багато мешканців вашого району з проханням, щоб працювала амбулаторія, і от ми виконуємо свою обіцянку. Це вже шоста оновлена амбулаторія, яку ми відкриваємо у мікрорайонах (вже були відкриті в мікрорайонах “Скловолокно”, “АКЗ”, “Колонія”, “8 березня” і “Слобідка”)".

Володимир Павлович висловив слова подяки депутатам міської ради мікрорайону Жанні Безродній та Івану Братєнькову, депутатам-медикам Ксенії Бухановій та Євгену Георгієву за підтримку, а також медикам - директору КУ “БТМО” Дмитру Егорову та директору КУ „Бердянський центр первинної медико-санітарної допомоги ”Олені Пулькіній. На відкритті за багаторічну сумлінну працю на благо територіальної громади, високий професіоналізм та з нагоди 190-річчя міста Бердянська грамоти міського голови отримали лікарі та медичні сестри лікарні. А цінний подарунок „Наручний годинник” Володимир Павлович вручив з нагоди ювілейного Дня міста та за високий професіоналізм Дмитру Єгорову, Олені Пулькіній та Ксенії Бухановій.

Особливі слова вдячності міський голова висловив керівнику підрядної організації Володимиру Табакову, якій якісно і швидко зробив капітальний ремонт приміщення. А зроблено було багато — встановлено нові комунікації, ремонт підлог, стін та стелі, тощо.

Відтепер мам з маленькими дітьми педіатр буде приймати у просторому кабінеті, оснащеному спеціальними меблями (пелінатором, ліжечком тощо). Працюватиме окремий кабінет щеплення. Штат амбулаторії повністю укомплектований. Дільничні лікарі, до речі, один з них молодий фахівець, якого нещодавно запросили на роботу, матимуть оснащені необхідним обладнанням кабінет для маніпуляцій та фізіокабінет, кабінет для прийому пацієнтів, працюватиме денний стаціонар на 3 ліжка. В подальших планах організувати виїзні консультації вузьких спеціалістів. Наразі проводиться електронний запис на прийом, якій вже розпочнеться з понеділка, 18 вересня.

Присутні на заході мешканці, після урочистого розрізання червоної стрічки, на власні очі побачили просторі та світлі кабінети, головним же побажанням все ж було менш хворіти та приходити до лікарів тільки для профілактики.  




Останні новини Бердянська
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок