Фото виставка та святковий концерт. В парку Шмідта підготували декілька локацій до Дня міста

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.09.2017 · 13:47 · переглядів - 1928

Відкрита фотозона «Бердянськ: подорож у часі», фестиваль Бердянського району «Медовий вернісаж», виставка досягнень Бердянського міського клубу садівників-огородників Я. Лєвіна представили в парку ім. Шмідта.

Фото виставка та святковий концерт. В парку Шмідта підготували декілька локацій до Дня міста

Паралельно з офіційними заходами, які відбувались на площах перед палацом культури та міськвиконкомом, парк імені Шмідта перетворився на велику фотозону та ярмарок. 

Представники садово-городніх товариств зустрічали відвідувачів медовою продукцією та осінніми дарами овочів та фруктів. Кожен охочий міг придбати для себе будь-яку продукцію. Своєрідний ярмарок відбувався і на проспекті Праці, через який в День міста було перекрито проїзд транспорту. М'ясо та овочі, юшка, кондитерські вироби виставили виробники для мешканців та гостей міста. 

Бердянський морський торговельний порт, традиційно для загальноміських заходів, пригощав містян чаєм з 200-літрового самовару. Поруч приватний підприємець підготував приємний сюрприз для відвідувачів ярмарку – всі охочі мали змогу безкоштовно скуштувати торт, спеціально виготовлений до ювілею міста.

На алеях в парку, навчальні заклади міста підготували оригінальну виставку про історію Бердянська. В спеціальних фотозонах учнівська молодь презентувала основні віхи становлення і розвитку Бердянська. Відвідувачі мали можливість поринути в атмосферу ХІХ століття і «завітати» до міського театру, будинку Шмідтів, порту та ін.. 

  • 9:00 – 12:00 - парк ім. П.П. Шмідта - фестиваль Бердянського району «Медовий вернісаж». Святковий концерт
  • 9:00 – 12:00 - парк ім. П.П. Шмідта - відкрита фотозона «Бердянськ: подорож у часі»
  • 9:00 – 12:00 - парк ім. П.П. Шмідта - виставка досягнень Бердянського міського клубу садівників-городників імені Я.Лєвіна

 




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок