Відкриття бульвару Шевченко після реконструкції

По матеріалам пресс-службы исполкома
18.09.2017 · 09:24 · переглядів - 2637

Після реконструкції відкрили бульвар ім. Т.Г.Шевченко до ювілейного дня народження міста

Відкриття бульвару Шевченко після реконструкції

У найбільшому мікрорайоні міста Скловолокно, який об'єднує більше 30 тис. жителів, сьогодні, 16 вересня, відбулось справжнє свято сімейного відпочинку. Після реконструкції, яка тривала кілька років, відкрився оновлений бульвар ім. Т.Г. Шевченко.  

Однією з головних проблем району була відсутність упорядкованої зони відпочинку і прогулянок. Міська влада обіцяла закінчити реконструкцію бульвару і завдяки підтримки  депутатського корпусу було  виділено кошти з місцевого бюджету на завершення робіт вже в 2017 році.

Сьогодні, 16 вересня, в урочистому відкритті бульвару взяв участь міський голова Володимир Чепурний, депутати міської ради Ксенія Буханова, Алла Циндра, Віктор Цуканов, Євген Георгієв та Богдан Сушко.

Чепурной Владимир

«Вважаю, що це дарунок для всього нашого міста, і ми будемо продовжувати роботи з його облаштування. Наступного року ми запропонуємо тему Фестивалю ковалів у Бердянську пов’язану з творчістю Тараса Шевченко та звернемося до ковалів виготовити тематичні виробі, які прикрасять цей бульвар. Спільно з депутатами ми вирішуємо встановити пам’ятник Тарасу Шевченко на цьому бульварі.» Окремі слова вдячності міський голова висловив комітету мікрорайону, голові Світлані Глушко та активним жителям району, за поміч та небайдужість. «Тільки разом ми зможемо навести лад у нашому місті та кожному мікрораойні. Щиро вітаю всіх з ювілейним днем ​​народження - 190-річчям Бердянська, бажаю здоров'я, радості та успіху».

Після перерізання стрічки міський голова та всі присутні оглянули тематичні зони, організовані силами активу мікрорайону та його талановитими мешканцями, навчальними закладами. Творчі колективи підготували яскраві виступи. Свято у мікрорайоні тривало до пізнього вечора.

Додамо, що у цьому році на реконструкцію бульвару було виділено майже 6 млн. гривень, що надало можливість достроково закінчити роботи. Для порівняння: за період з 2012 по 2016 роки загальна сума на ремонтні роботи склала 4 млн.467 тис. гривень.

Загальна площа капітального ремонту на бульварі Шевченка складає 29 600 кв.м. Площа газонів - 13 300 кв.м., площа плиткового покриття - 15 800 кв.м.

Крім, самого ремонту, була виконана робота з благоустрою бульвару. Зокрема, до відкриття встановлено 3 дитячих майданчики. Всі основні роботи на сьогоднішній день завершені. Планується ще здійснити роботи з освітлення, а пізно восени, коли можна буде висаджувати дерева, будуть проведені роботи з озеленення.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок