У Бердянську пройшов фінал чемпіонату України з футболу 45+

По матеріалам пресс-службы исполкома
19.09.2017 · 21:15 · переглядів - 1072

16-17 вересня на стадіоні “Енергія” відбувся фінальний турнір першості України з футболу серед ветеранів 45+

У Бердянську пройшов фінал чемпіонату України з футболу 45+

Захід проходив під егідою Федерації футболу України, Асоціації ветеранів футболу, Запорізької обласної федерації футболу та Федерації футболу м. Бердянськ за підтримки міського голови Володимира Чепурного. На урочистому відкритті учасників привітав міський голова. Він подякував президенту Федерації футболу України Андрію Павелко, віце-президенту ветеранського футболу Олегу Собуцькому, голові Запорізької обласної федерації футболу Віктору Межейку за підтримку та організацію проведення фіналу чемпіонату саме у Бердянську, а також побажав командам-учасникам не тільки показати професійну гру та свою майстерність, але й гарно відпочити в Бердянську.

З нагоди ювілейного святкування Дня міста Володимир Чепурний передавав подарунки капітанам команд. У свою чергу голова Запорізької обласної федерації футболу Віктор Межейко подякував Володимиру Павловичу за високій рівень організації подібних заходів та розвиток футболу у місті і подарував дитячій команді набір м’ячів.

У фінальному турнірі зіграли команди: ФК «Запоріжжя-Бердянськ» (Запорізька область), ФК «Пирятин» (Полтавська обл.), ФК «Ветеран» (Маріуполь), ФК «Інтер» (м.Хмельницький). Перемогу здобула команда ФК «Інтер» (м.Хмельницький).




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок