«За ініціативи та підтримки Олександра Пономарьова» - який сенс вкладають чиновники в цей вислів?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.09.2017 · 13:40 · переглядів - 2688

В останні півтора року, після формування цілком підконтрольної влади Олександру Пономарьову, фраза «За ініціативи та підтримки народного депутата…» вже стала майже сакральною. Який же сенс вкладають чиновники в цю фразу – ми поцікавились у міського голови.

«За ініціативи та підтримки Олександра Пономарьова» - який сенс вкладають чиновники в цей вислів?

«Ініціатива та підтримка народного депутата Олександра Пономарьова» звучить майже на кожному офіційному заході в Бердянську. Незалежно від його масштабів організатори, виступаючі, ведучі обов’язково висловлюють подяку за «підтримку» народного депутата. Це відбувається на відкритті будь-яких нових об’єктів, концертах – загальноміських, районних і виступах творчих колективів в мікрорайонах, на свята та в будні на засіданнях в мерії. Дійшло навіть до того, що на Масляну Олександру Пономарьову особисто дякували за допомогу у виготовленні млинців, дитячому садочку від імені нар. депа дарують пательню і т.д.

Аналогічна ситуація в черговий раз повторилась на святкуванні Дня міста. В анонсах до виступу гурту «Ляпіс-98», безпосередньо на концерті постійно лунав вислів про підтримку Олександра Пономарьова в організації та проведенні концерту. В чому ж полягала підтримка народного депутата? З таким питанням ми звернулись до міського голови Володимира Чепурного.

Чепурной Владимир

Підтримка в тому, що він запропонував нам саме цей гурт привезти до Бердянська. Він запропонував, домовився. Всі бази і санаторії були закриті і вони жили на базах, які входять до корпорації, - так прокоментував наше запитання міський голова Володимир Чепурний.

А тепер спробуємо проаналізувати. Про ймовірність проведення перемовин з гуртом особисто навіть не будемо коментувати – читач з цього приводу свої висновки може зробити самостійно. Цікаво інше. Факт проживання на «базах корпорації», як одна зі складових «підтримки» народного депутата, була профінансована з міського бюджету. Відповідні витрати коштів громади були проведені через конкурсні торги на системі «Prozorro». Послуги з тимчасового розміщення та проживання (готельні послуги) в санаторій «Нафтохімік України» надали ПП «Курорти Приазов’я» на загальну суму 72 120 грн.

У підсумку - за освоєння коштів громади та виконання безпосередніх функціональних обов'язків місцевими чиновниками, постійно дякують Олександру Пономарьову. Справедливості заради, варто відзначити, що подібний підхід до самопіару був притаманний і чиновникам попередніх каденцій. Шкода тільки, що нова міська влада так і не сприйняла запит на зміни, який є в суспільстві останні три з половиною роки. Нехай навіть в такій дрібниці як піар.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок