В мерії розглядають варіант запровадження додаткових груп подовженого дня в школах

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.09.2017 · 09:00 · переглядів - 1225

Як повідомив міський голова Володимир Чепурний, представники міської влади розглядають варіант запровадження груп подовженого дня в міських школах на платній основі.


На сьогодні в школах існують групи подовженого дня для учнів 1-4 класів, однак далеко не всі батьки погоджуються залишати своїх дітей в таких групах. Деякі прагнуть, щоб з їх дітьми, в позаурочний час, працювали ті вчителі, які і навчають їх дітлахів.

Чепурной Владимир

Нам відомо, що батьки часто звертаються до своїх вчителів, які працюють в початковій школі, організовувати групи подовженого дня в їх класах. За це батьки готові додатково платити. Жодного готівкового розрахунку бути не може. Кошти можуть бути перераховані на рахунок школи, після чого адміністрація закладу вже нарахує надбавку педагогам, - розповів журналістам Володимир Чепурний.

За інформацією бердянських журналістів, вартість такої групи подовженого дня — 30 гривень з дитини в день. Володимир Чепурний і його заступник Юлія Дойнова назвали неприпустимими такі цифри і пообіцяли проаналізувати систему нарахування оплати за додаткові види послуг.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок