«Відкрите серце» відзначено грамотами з нагоди Всесвітнього дня туризму

По матеріалам -
28.09.2017 · 08:19 · переглядів - 729

Колектив Бердянського скаутського центру «Відкрите серце» відзначено грамотами з нагоди Всесвітнього дня туризму

«Відкрите серце» відзначено грамотами з нагоди Всесвітнього дня туризму

27 вересня, з нагоди Всесвітнього дня туризму заступник міського голови Юлія Дойнова, помічник народного депутата України Олександра Пономарьова, депутат міської ради Володимир Безверхий прийшли привітати колектив Бердянського центру спортивного туризму “Відкрите серце”.

Заступник міського голови Юлія Дойнова подякувала його працівникам за особистий внесок у розвиток здорового й активного способу життя серед дітей і молоді Бердянська, популяризацію дитячого та молодіжного спортивного туризму і побажала й надалі вихованцям досягати значних результатів та прославляти місто. А міська влада буде продовжувати покращувати матеріально-технічну базу Центру, сприяти, щоб філіали були і в інших мікрорайонах міста.

Помічник народного депутата України Олександра Пономарьова, депутат міської ради Володимир Безверхий привітав згуртований колектив та подякував за виховання нового покоління людей здорового способу життя та відзначив, що підтримка депутатів й надалі буде сприяти розвитку Центру. Після слів привітань гості вручили почесні грамоти міського голови керівникам гуртків ГО „Бердянський скаутський центр „Відкрите серце”.

Юрій Іванов, голова Центру, розповів про проведенні цьогоріч загальноміські заходи, участь вихованців у обласних та всеукраїнських змаганнях, на яких були досягнуті високі результати, відзначивши, що все це було б неможливо без колективу Центру. Також Юрій Миколайович подякував міській владі в особі міського голови Володимира Чепурного, народного депутата України Олександра Пономарьова за постійну підтримку.

Додамо, що за рейтингом участі міст та районів Запорізької області в обласних та всеукраїнських туристично-спортивних заходах Центр займає перше місце протягом семи років.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок