В МПК ім. Т.Г. Шевченко освітян привітали з професійним святом

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.09.2017 · 17:31 · переглядів - 1634

З наступаючим Днем вчителя бердянських педагогів привітали керівники міста та депутати. Міська організації профспілки працівників освіти і науки України підготувала до свята подарунок і організувала виступ вокалістів Дніпровської філармонії.

В МПК ім. Т.Г. Шевченко освітян привітали з професійним святом

Урочистя з нагоди наступаючого Дня вчителя, можна умовно розділити на дві частини. В першій – офіційні особи міста вітали педагогів з професійним святом. Секретар міської ради Олексій Холод разом з депутатом Володимиром Безверхим нагородили почесною медаллю «За вагомий внесок в розвиток міста» сім педагогів з багаторічним стажем роботи на освітянський ниві. Також вчителям вручали грамоти і подяки Департаменту освіти ЗОДА, міського голови, дипломами лауреатів щорічної міської педагогічної премії та ін. Всього різними нагородами було відзначено 90 педагогічних працівників. 

Від імені міської влади Олексій Холод подякував педагогам за їх працю і вагомий внесок в розвиток сучасного українського суспільства. Володимир Безверхий, в свою чергу, відзначив, що особливо важливим в праці вчителя є виховання дітей в дусі патріотизму та любові до своєю Батьківщини. Приймали вітання педагоги і від заступника міського голови Юлії Дойнової, від депутатів Ірини Попової, Євгена Георгієва, депутата облради Владислава Шалєєва, начальника відділу освіту Володимира Липського та керівника міської організації профспілки працівників освіти і науки України Ніни Моненко.

По завершенню офіційної частини педагогів привітали вокалісти Дніпровської філармонії.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок