Спортивний майданчик на пляжі №1 – мешканці ініціюють реконструкцію

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.10.2017 · 16:20 · переглядів - 1309

У виконкомі відбулось чергове засідання робочої групи з розгляду проектів, які подали громадяни для участі в Громадському бюджеті 2018. Один з них стосувався закупівлі та монтажу нового обладнання на спортивний площадці на пляжі №1.

Спортивний майданчик на пляжі №1 – мешканці ініціюють реконструкцію

Перший пляж по вулиці Горького користується популярністю серед містян практично круглий рік. Однак технічний стан спортивного реманенту вже давно не відповідає елементарним правилам безпеки. Активні мешканці мікрорайону подали проект для участі в Громадському бюджеті для придбання нового спортивного обладнання.

Як вияснили спеціалісти мерії – земельна ділянка, на якій розміщується спортивний майданчик перебуває в оренді. Тому проводити будь-які види робіт на цій території – неможливо. Автор проекту Каріна Максімова достатньо жорстко відреагувала на це повідомлення і закликала чиновників знайти можливість реалізувати цю ідею.

Заступник міського голови Ірина Плющій запевнила, що співробітники мерії зв’яжуться з власником землі і спробують знайти порозуміння для вирішення проблеми, яку підняли в цьому проекті.

Станом на сьогодні, рішення про допуск чи не допуск проекту до голосування – відклали до наступного тижня. До того часу всі проблеми із земельною ділянкою мають бути вирішені.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок