В Бердянському районі вилучили наркотиків на суму близько 2 мільйонів гривень

По матеріалам пресс-службы полиции
05.10.2017 · 12:43 · переглядів - 1596

Правоохоронці провели в Бердянському районі чотири санкціоновані обшуки у місцевих мешканців. Загальна вага вилученого наркотичного засобу складає близько 25кг.

В Бердянському районі вилучили наркотиків на суму близько 2 мільйонів гривень

04 жовтня 2017 року працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП України в Запорізькій області спільно з працівниками Бердянського прикордонного загону під час проведення оперативно-слідчих заходів провели чотири санкціонованих обшуки в Бердянському районі.

У чоловіка 1982 року народження поліцейські вилучили наркотичний засіб у подрібненому стані («марихуана») та насіння рослин «коноплі». Загальна вага вилученого наркотичного засобу складає 1 кг.

У громадянина 1980 року народження правоохоронці виявили та вилучили пакет з наркотичною речовиною частково у вигляді «шишок» у висушеному стані загальною вагою 11 кг. Та дев'ять кущів нарковмісних рослин відбірної «коноплі» з ознаками культивації та поливу.

За місцем мешкання чоловіка 1980 року народження поліцейські вилучили висушені та напіввисушені кущі рослин «коноплі» загальною вагою близько 2 кг.

Також встановлено, що фігурант збирався переробити кущі на готовий для вживання наркотичний засіб «марихуана».

А у громадянина 1984 року народження поліція вилучила наркотичну речовину у вигляді «шишок» частково у подрібненому стані загальною вагою 11 кг. (наркотичний засіб «марихуана») та дев'ять кущів нарковмісних рослин відбірної «коноплі» з ознаками культивації та поливу.

В результаті проведених обшуків загальна вага вилученого наркотичного засобу склала близько 25 кг. Все направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

В діях зловмисників вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
З початку року запорізькими поліцейськими 619 особам повідомлено про підозру у скоєння злочинів в сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024
24 березень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок