Професійне самовизначення та ефективна адаптація до ринкової економіки

По матеріалам Бердянского центра занятости
05.10.2017 · 13:43 · переглядів - 597

Вибір професії – це важливий крок і він повинен бути добре виваженим, цілком усвідомленим. Випадковий вибір професії може бути вдалим тільки випадково.

Професійне самовизначення та ефективна адаптація до ринкової економіки

Професійне самовизначення та ефективна адаптація до ринкової економіки - основа конкурентоздатності молоді на ринку праці .

Розпочався новий навчальний рік. І хоча більшість випускників вже визначилися з вибором майбутньої професії, поради і досвід фахівців  стають у нагоді випускникам шкіл.

З 10 травня 2017 року розпочато загальнонаціональну інформаційну компанію з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників з метою надання допомоги молодим українцям у виборі майбутньої професії.

Для активного залучення школярів до профорієнтаційного тестування на загальнонаціональних телеканалах та у мережі  Інтернет за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=fI3YWm_Ecfc&t=7s транслюватиметься ряд соціальних роликів, які розповідатимуть молоді про важливість обрання своєї майбутньої професії.

Фахівці Бердянського міського центру зайнятості одними із перших активно почали приймати участь у компанії . Не припиняла вона свою роботу і влітку. Дітлахи, які відпочивали у літніх таборах відпочинку та оздоровлення мали змогу подивитися анімаційні  профорієнтаційні відеоролики. 

Першими глядачами соціальних роликів у новому навчальному році стали запрошені 4 жовтня до центру зайнятості випускники  - вихованці Бердянської Загальноосвітньої санаторної школи - інтернату І-ІІІ ступенів. Хлопці та дівчата з великим інтересом прослухали інформацію про мету зустрічі та з увагою переглянули відеоролики . Під час перегляду учні поринули у цікавий світ професій. Час зустрічі минув дуже швидко. Після перегляду було спільне жваве обговорення про цінність кожної  професії.

Попереду у фахівців центру зайнятості активна просвітницька робота у загальноосвітніх школах міста.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок