Конкурс «Кращий волонтер року міста Бердянська»

По матеріалам пресс-службы исполкома
05.10.2017 · 16:25 · переглядів - 1317

Запрошуємо взяти участь в конкурсі “Кращий волонтер року міста Бердянська”, організатором якого є виконавчий комітет Бердянської міської ради.

Конкурс «Кращий волонтер року міста Бердянська»

Переможці конкурсу визначаються за наступними номінаціями:

  1. номінація – надання волонтерської допомоги з метою підтримки малозабезпечених, безробітних, багатодітних, бездомних, безпритульних, осіб, які потребують соціальної реабілітації;
  2. номінація – здійснення догляду та надання допомоги хворим, інвалідам, одиноким, людям похилого віку та іншим особам, які через свої фізичні, матеріальні чи інші особливості потребують підтримки та допомоги;
  3. номінація – надання допомоги громадянам, які постраждали внаслідок стихійного лиха, екологічних, техногенних та інших катастроф, у результаті соціальних конфліктів, нещасних випадків, а також жертвам злочинів, біженцям, внутрішньо переміщеним особам;
  4. номінація - допомога Збройним Силам України, іншим військовим формуванням, правоохоронним органам, органам державної влади під час дії особливого періоду, правових режимів надзвичайного чи воєнного стану, проведення антитерористичної операції”.

З детальною інформацією про умови конкурсу та перелік документів можна ознайомитись на сайті Бердянської міської ради в розділі соціальний захист та пільги, новини.

Для участі у конкурсі заявка подається до 1 листопаду в каб. № 10 управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради за адресою: вул. Захисників України,27/34, телефон для довідок 3-61-64.

Перемагайте, отримуйте суспільне визнання та нагороди! Урочиста церемонія нагородження відбудеться на Міжнародний день волонтера.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок