Постачанням тротуарної плитки в Бердянськ займається фірма з виготовлення спецодягу та розведення свійської птиці

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.10.2017 · 13:31 · переглядів - 2563

Редакція «Бердянськ 24» з’ясувала кошторис робіт, вирахувала вартість одного квадратного метру і визначила основний вид діяльності підприємця, який ремонтує тротуари в місті.

Постачанням тротуарної плитки в Бердянськ займається фірма з виготовлення спецодягу та розведення свійської птиці

В Бердянську триває ремонт тротуарів в центральній частині міста. На вулицях Італійській та Університетській замість асфальтного покриття укладуть плитку. 

Загальна вартість робіт з ремонту тротуарів по вулиці Університетській коштує 826 514 гривень, з урахуванням вартості розробки та експертизи проектної документації. Площа, яка буде реконструйована – 1070 м.кв. Віднявши вартість проектної документації, кінцева вартість заміни асфальту на плитку коштує 763,3 грн. за квадратний метр.

Ответ на запрос

Вартість ремонту тротуару по вулиці Італійській коштує 432 048 гривень з урахуванням вартості проектної документації та її експертизи. Загальна площа, яку буде реконструйовано – 620 м.кв. Кінцева вартість одного квадратного метру на цій вулиці коштує 684 гривні. Постачальником плитки значиться ФОП Люцканова Е.В.

ответ на запрос

Згідно даних державного реєстру юридичних осіб фізична особа-підприємець Люцканова зареєстрована в Бердянській районні державній адміністрації. Основний вид діяльності – виробництво робочого одягу. Серед інших видів діяльності зазначено розведення свійської птиці, розведення інших тварин, виробництво м'яса свійської птиці та ін.

КВЭДЫ

Варто відзначити, що в Бердянську успішно функціонують одразу декілька фірм, які виробляють плитку. Чому бердянська мерія закупила товар через фірму посередника невідомо. Також виникають питання і по вартості ремонту тротуару. Середня вартість одного квадратного метру плитки «Старий город» в Бердянську коливається від 140 грн – до 165 грн. Вартість укладки – 100 грн. м.кв., демонтажу – 15 грн. м.кв. і це з урахуванням роздрібної торгівлі. На оптових замовленнях можна розраховувати на суттєву знижку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок