Онлайн послуги Центру надання адміністративних послуг

По матеріалам пресс-службы исполкома
06.10.2017 · 13:30 · переглядів - 2400

До уваги мешканців міста! У Бердянську з вересня 2016 р. стало можливим здійснення наступних послуг онлайн:

Онлайн послуги Центру надання адміністративних послуг

  1. Реєстрація місця проживання особи (із опцією одночасного зняття з реєстрації з попереднього місця).
  2. Зняття з реєстрації місця проживання особи.
  3. Реєстрація місця проживання дитини до чотирнадцяти років.
  4. Зняття з реєстрації місця проживання дитини до чотирнадцяти років.
  5. Зняття з реєстрації місця проживання особи у зв'язку зі смертю.

Для того, щоб скористатись будь-якою послугою, необхідно зайти на сайт Бердянської міської ради у розділ „Центр надання адміністративних послуг” – „Послуги онлайн”, заповнити запропоновані форми з прикріпленням необхідних файлів та самостійно визначити дату отримання готової адміністративної послуги у Центрі надання адміністративних послуг у м. Бердянськ (пр. Азовський, буд. 37/9, ЦКіД «Софіт», 1 поверх).

Крім того, у розділі „Центр надання адміністративних послуг” – „Інформаційні карти” розміщено повний актуальний перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). До кожної адміністративної послуги прикріплена інформаційна карта із зазначенням переліку необхідних документів, терміну виконання та розмір оплати (у випадку, якщо послуга платна), а також бланк заяви. Отже, є можливість документи переглянути, роздрукувати самостійно, без відвідування ЦНАПу, та підготувати їх для оформлення адміністративної послуги.

З метою доступності, мінімізації часу населення міста Бердянська для отримання адміністративних послуг через ЦНАП, у розділі „Центр надання адміністративних послуг” – «Електронна черга» створена можливість здійснити запис через Інтернет до електронної черги на визначений час і дату прийому в ЦНАПі.

Таким чином, кожен мешканець міста Бердянська зможе підібрати зручний для себе день і час відвідування Центру з надання адміністративних послуг у м. Бердянськ ("Єдиний офіс"), заощадити свій час за рахунок попереднього надання інформації в режимі онлайн, та/або у відкритому доступі отримати необхідну інформацію про послуги та бланки заяв, а також записатися до електронної черги і в результаті зручно вирішити свої питання.

Графік прийому у ЦНАПі:

  • понеділок – субота з 8:00 до 15:00 без перерви;
  • середа з 8:00 до 20:00 без перерви;
  • вихідні: неділя (святкові дні).

Відповіді на Ваші питання ви можете отримати, зателефонувавши до ЦНАПу за тел. (06153) 61871, 61870.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок