«PROFI Центр» сьогодні – це перспектива розвитку нашого міста завтра

По матеріалам Бердянского центра занятости
11.10.2017 · 14:29 · переглядів - 679

Пріоритетним напрямком роботи служби зайнятості залишається профорієнтаційна робота із молоддю, школярами та їх орієнтація на затребуванні робітничі професії

«PROFI Центр» сьогодні – це перспектива розвитку нашого міста завтра

У рамках трьохсторонньої угоди Бердянського міського центру зайнятості з навчальними закладами м. Бердянська щодо активізації власних зусиль молоді при вирішенні проблем зайнятості відкрито "PROFI Центр", головною метою якого є надання інформації про конституційні права молоді та випускників вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації; активізація власних зусиль молоді щодо вирішення проблем зайнятості; формування активної життєвої позиції; сприяння розвитку підприємницької ініціативи; опанування навичками самопрезентації, написання резюме та техніці пошуку роботи; розширення спектру методів пошуку роботи та підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праці, їх працевлаштування.

10 жовтня поточного року в актовій залі Комунального закладу «Бердянський медичний коледж» Запорізької обласної ради відбулася презентація "PROFI Центру" для студентів четвертого курсу.

Розпочав зустріч Фойняк Василь Миколайович, директор Бердянського медичного коледжу, який наголосив на необхідності сприяння професійному становленню молодого спеціаліста, формування бізнес-середовища для підтримки активного вибору й планування професійної кар’єри студентів і випускників, а також спрямуванні майбутніх фахівців до активного пошуку роботи, наданні допомоги у працевлаштуванні та реалізації власних проектів.

У свою чергу, Романова Олена Михайлівна, директор Бердянського міського центру зайнятості, фахівці "PROFI Центру" запропонували студентам індивідуальні, групові інформаційні консультації та послуги з професійної орієнтації, техніки пошуку роботи, стратегії поведінки з роботодавцями, алгоритму побудови кар’єри, складання резюме.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Фахівці Бердянського "PROFI Центру" працюють для кожного випускника, адже робота з ними сьогодні – це перспектива розвитку нашого міста завтра.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок