Косяни скаржаться на графік руху міського транспорту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.10.2017 · 16:55 · переглядів - 1243

Мешканці мікрорайону Коса скаржаться на графік руху маршруту №15 — до віддаленого мікрорайону курсують всього 2 автобуси. Про це на позачерговій сесії міської ради повідомила депутат від мікрорайону Надія Новак.

Косяни скаржаться на графік руху міського транспорту

Із закінченням курортного сезону транспортне сполучення з «перлиною Бердянська» практично припинилось. Близько 800-сот мешканців мікрорайону стали заручниками кон'юнктури транспортних перевезень в Бердянську.

На прийомі громадян, косяни скаржились на графік руху громадського транспорту, - повідомила представників влади та депутатського корпусу Надія Новак. - Два автобуси, які курсують до мікрорайону не задовольняють потреб мешканців — всі охочі фізично не вміщуються в транспортний засіб. Це питання треба якось вирішити.

Колегу підтримала ще один депутат — Ірина Попова, яка закликала представників влади вирішити проблему і пустити додаткові автобуси на маршрут.

Крім того, Надія Новак передала обурення косян стосовно вартості проїзду на Косу. Якщо на всіх інших маршрутах міського транспорту проїзд коштує 4 гривні, то на Косу — 6. Такий фінансовий розподіл між мешканцями Бердянська косян явно не влаштовує.

Міський голова Володимир Чепурний доручив в триденний термін співробітникам транспортного відділу підготувати вичерпну відповідь на запитання депутатів.




Останні новини Бердянська
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок