Онлайн-реєстратура: коли записатись до лікаря вторинної медицини можна буде через інтернет?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.10.2017 · 17:11 · переглядів - 2174

З таким запитанням до заступника міського голови Юлії Дойнової звернулись журналісти, під час традиційного інформаційного дня в мерії. За словами Юлії Вікторівни запровадження цього процесу поки що неможливо, адже на сьогодні в Україні немає відповідного програмного забезпечення.

Онлайн-реєстратура: коли записатись до лікаря вторинної медицини можна буде через інтернет?

З квітня поточного року в Бердянську успішно функціонує онлайн-реєстратура, де через інтернет мешканці міста можуть забронювати квиток до свого дільничного лікаря в амбулаторії.

Переваги онлайн-реєстратури вже оцінили чимало мешканців міста, однак основної проблеми з чергами в поліклініці до сьогодні не вирішено. Щоб отримати талон до вузькопрофільного спеціаліста, пацієнти змушені займати чергу за декілька годин до відкриття поліклініки. У зв'язку з цим журналісти поцікавились, чи не планується видача талонів через інтернет і до лікарів вторинної медицини.

Дойнова Юлия

Керівництво ТМО зв'язувалось з різними розробниками програмових платформ, однак на сьогоднішній день в Україні відсутнє програмне забезпечення для впровадження наступного етапу онлайн-реєстратури, - розповіла заступник міського голови Юлія Дойнова.

 




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок