Володимир Чепурний: «Передавати будинки в ОСББ необхідно тільки після капітального ремонту»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.10.2017 · 10:24 · переглядів - 1004

Під час зустрічі на Азмолі міський голова Володимир Чепурний таким чином прокоментував процес створення ОСББ

Володимир Чепурний: «Передавати будинки в ОСББ необхідно тільки після капітального ремонту»

Все почалось із запитання мешканців будинку по вул. Степанянца, 2, який вже багато років перебуває в аварійному стані. Бердянці багато років звертались до різних представників влади для вирішення проблеми, однак конкретних дій вжито так і не було. Через це мешканці не хочуть створювати власне об'єднання. Містяни звернулись до Володимира Чепурного з проханням сприяти у вирішенні проблеми.

Коментуючи запитання мешканців будинку, Володимир Чепурний зазначив, що створення ОСББ в 2000-х роках було великою помилкою.

Чепурной Владимир

- Вважаю, що це була глибока дурість. Тодішнє керівництво міста спонукало людей об'єднуватись в ОСББ, щоб займати лідируючи позиції в Україні за цим показником. А я вважаю, що поки дім капітально не відремонтують — передавати його в управління мешканцям неправильно! - зазначив міський голова Володимир Чепурний.

Заява Володимира Чепурного про необхідність передачі у власність мешканцям справного будинку — логічна. Однак, на засіданнях в мерії сам Володимир Павлович і представники його команди неодноразово наголошували на необхідності створення ОСББ... Міський голова перебуває при владі вже майже два роки. За цей період не було жодного факту, коли б комунальники за власні кошти, чи дотації з міського бюджету повністю відремонтували будинок і передали його у власність мешканцям. Більше того, навіть в своїй доповіді, міський очільник розповів про переваги функціонування ОСББ — з міського бюджету виділяються кошти на покриття частини кредитів на запровадження заходів з енергозбереження. Тобто, своїм виступом Володимир Чепурний не тільки розкритикував попередніків, а ще й заперечив сам собі.

Конкретних кроків по ремонту аварійного будинку вул. Степанянца, 2, озвучено не було. На цьому прикладі у міського голови є шанс продемонструвати і попередникам, і всім містянам, як необхідно дослухатись до звернень людей і за яким принципом передавати будинки на утримання самим мешканцям.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок