Власників МАФів з алкоголем зобов'яжуть встановлювати біотуалети

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.10.2017 · 16:09 · переглядів - 1407

Відповідні зміни до правил міського благоустрою пообіцяв внести міський голова Володимир Чепурний на засіданні дорадчого комітету з питань розвитку громадянського суспільства.

Власників МАФів з алкоголем зобов'яжуть встановлювати біотуалети

Громадські активісти акцентували увагу міського голови, що влітку кількість МАФів, які реалізують алкогольні напої за останні роки суттєво збільшилась. У зв'язку з цим у активістів постало два питання — чи мають ліцензію на реалізацію алкоголю власники цих тимчасових споруд і друге — як місцева влада планує вирішити проблеми з відсутністю туалетів в центрі міста та в мікрорайонах.

Влітку ініціативна група разом з представниками адміністративного відділу мерії провела рейд по пунктах розливного пива. За інформацією Ігоря Касьянова — половина з них не має ліцензії на реалізацію алкогольних напоїв. Міський голова Володимир Чепурний попросив вказати конкретні адреси цих точок і фіскальні служби проведуть перевірку. Мер запевнив, що подібні явища не допустимі в Бердянську.

Віталій Олешко порушив проблему відсутності туалетів в центрі міста та мікрорайонах. Враховуючи суттєве зростання кількості торговельних точок з розливним алкоголем — питання громадських туалетів набуває значної актуальності. На це міський голова Володимир Чепурний також пообіцяв належним чином відреагувати. Планується внести зміни до правил міського благоустрою, в яких прописати необхідність встановлення біотуалету поблизу кожної точки з розливним пивом.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок