В Бердянску затримали підозрюваного у звірячому вбивстві пенсіонерки

По матеріалам пресс-службы полиции
20.10.2017 · 12:26 · переглядів - 4297

Співробітники Бердянського відділу поліції встановили обставини вбивства 60-річної мешканки Бердянська та затримали підозрюваного.


19 жовтня близько 8 години до чергової частини Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області звернулась мешканка вулиці Жовтневої, яка повідомила про труп на подвір’ї сусіднього будинку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та експерти. На території домоволодіння поліцейські виявили труп з чисельними тілесними ушкодженнями голови та тулубу. Правоохоронці встановили особу померлої. Нею виявилась 60-річна господарка будинку.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу підозрюваного. 28-річного раніше незасудженого громадянина затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Встановлено, що напередодні ввечері зловмисник прийшов до своєї знайомої в гості. Під час сумісного розпиття спиртних напоїв між ними виник конфлікт. В результаті зловмисник наніс численні удари в область голови потерпілій та спричинив ножове поранення тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Загалом з початку 2017 року запорізькими поліцейськими 73 особам повідомлено про підозру у скоєнні умисних вбивств.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок