На заміну колонок та підведення мережі водопостачання пропонують виділити більше 4-х мільйонів гривень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.10.2017 · 15:12 · переглядів - 1176

Проект рішення по заміні колонок водоразбору централізованим водопостачанням в черговий раз обговорили на засіданні планово-бюджетної комісії.

На заміну колонок та підведення мережі водопостачання пропонують виділити більше 4-х мільйонів гривень

Нагадаємо, 26-го жовтня депутатам пропонують затвердити трирічну програму ліквідації колонок з водою і заміною їх на централізовано водопостачання. Всього в Бердянську 84 колонки, які впродовж наступних трьох років пропонують повністю демонтувати.

Як виявилось на засіданні планово-бюджетної комісії програма реалізовуватиметься за кошти міського бюджету. Всього за цим проектом рішення планується виділити 4 мільйони 300 тисяч гривень. За ці кошти проводитимуться роботи з підведення централізованої системи водопостачання до домогосподарств, які не під'єднані до мережі. На запитання про загальні показники використання води з колонок — представники управління ЖКГ відповісти не змогли. Детальну інформацію з цього питання пообіцяли надати на депутатський день.

Аналіз необлікованих втрат води дозволить депутатам визначити наскільки ефективним буде виділення 4,3 мільйонів гривень з міського бюджету для скорочення збитків КП “Бердянськводоканал”. При тому, що централізоване водопостачання буде проведено до будинку, а безпосередньо на свою територію мешканці матимуть прокласти водогін за власний кошт.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок