В Бердянську від сьогодні змінено місце харчування безхатченків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.11.2017 · 11:39 · переглядів - 1632

В осінньо-зимовий період люди без постійного місця проживання мають змогу отримувати безкоштовні гарячі обіди. З 2-го листопада місце харчування безхатченків змінено.


Відтепер отримувати гарячі страви особи без постійного місця проживання зможуть в подвір'ї колишньої вечірньої школи. Харчі видають безкоштовно, за кошти місцевого та обласного бюджетів. На ці потреби виділено 15 тисяч з обласного і 12 тисяч з місцевого бюджетів. Вартість харчування виходить 17 гривень/день на одну особу.

Всього, за інформацією заступника міського голови Юлії Дойнової, в Бердянську 82 людини без постійного місця проживання (це максимальна кількість осіб, яка отримувала харчування в цьому році).

Крім того, міські релігійні організації надають притулок для ночівлі таким особам. Також вони організовують харчування і забезпечують необхідним одягом.

При міській лікарні цілодобово працює пункт обігріву, де особи без постійного місця проживання можуть перечекати негоду. За словами Юлії Вікторівни, таким людям надається і медична допомога, однак вмовити хворих пройти курс лікування дуже важко.

Впродовж року двох людей вдалось поселити в інтернат, десятьом оформили паспорти, п'ять чоловік отримали інвалідність, двоє оформили пенсію. Більшість людей без постійного місця проживання не досягли пенсійного віку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок