У загальноосвітній школі №11 ще на три дні будуть подовжені канікули

По матеріалам пресс-службы исполкома
02.11.2017 · 17:00 · переглядів - 2947

Заступник міського голови Юлія Дойнова та заступник начальника відділу освіти, депутат міської ради Жанна Безродня побували із перевіркою у трьох школах міста

У загальноосвітній школі №11 ще на три дні будуть подовжені канікули

Заступник міського голови Юлія Дойнова та заступник начальника відділу освіти, депутат міської ради Жанна Безродня побували із перевіркою у трьох школах міста. - №1, 4 та 11, де проводяться ремонтні роботи за кошти уряду Німеччини в рамках проекту "Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішьно-переміщених осіб" (даний проект є однією з ініціатив інфраструктурної програми для України, що виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Ремонтні роботи у школах ідуть прискореними темпами, підрядні організації працюють до пізнього вечора. Керівники трьох шкіл відзначили, що працівники добре та якісно виконують свою роботу. І обсяги виконаного вражають. У трьох навчальних закладах вже замінені вікна та вхідні двері. І це одразу відчувається — у класах та коридорах стало не тільки набагато тепліше, а ще і світліше. Стіни у коридорах та на сходах пофарбовані у яскраві та теплі кольори. Відремонтовано туалети, замінено сантехніку, також встановлено бойлери, тож діти митимуть руки теплою водою. Тривають роботи з облаштування туалетів для дітей з особливими потребами. Замінено меблі у їдальні, світильники у класах.

На аварійних виходах за європейськими стандартами встановлені двері із функцією антипаніка. Тобто, не використовуючи ключ, можна легко відкрити двері рукою або тілом. У той же час стороння людина з вулиці не зможе відкрити такі двері та увійти у приміщення школи.

В усіх трьох школах обсяги робіт масштабні, але, якщо у ЗОШ №1 та 4 найбільш шумні та пильні роботи вдасться завершити до виходу дітей з канікул, то у ЗОШ №11 більш проблемна ситуація. Там під час проведення ремонтних робіт з’ясувалося, що електропроводка знаходиться у незадовільному стані, тож було прийнято рішення у рамках проекту уряду Німеччини замінити усю проводку в школі. У зв’язку з цим міською владою разом із відділом освіти та керівництвом школи прийнято рішення подовжити на три дні канікули у ЗОШ №11. На навчання школярі вийдуть у четвер, 9 листопада. А ці три дні навчання буде проводитися дистанційно. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок