В оновленому клубі “Маяк” пройшов святковий концерт до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

По матеріалам пресс-службы исполкома
10.11.2017 · 12:25 · переглядів - 1219

Працівники культури — люди, які присвятили своє життя творчості. Вони створюють для глядачів концерти та спектаклі, проводять різноманітні заходи. 9 листопада вони відзначають своє професійне свято — День працівників культури та аматорів народного мистецтва.

В оновленому клубі “Маяк” пройшов святковий концерт до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

Саме цьому і був присвячений урочистий концерт, який пройшов у оновленому клубі “Маяк” у мікрорайоні “Слобідка”. У залі зібралися працівники палаців і будинків культури, центрів мистецтва і дозвілля, бібліотек, шкіл естетичного виховання, дитячих та юнацьких центрів нашого міста. Завітали і почесні гості — міський голова Володимир Чепурний, його заступник Юлія Дойнова та депутати Бердянської міської ради. Першим привітав присутніх міський голова Володимир Чепурний. Він подякував усім за працю та відзначив, що працівники культури нашого міста виконують свою професійну діяльність на дуже високому рівні. А міська влада у свою чергу виступає за те, щоб сфера культури у нашому місті не фінансувалася за залишковим принципом.

“Ми провели реконструкцію будинку культури “Маяк”, зараз проходить ремонт у міському Палаці культури, “Софіті” та“Нафтохіміку”. Ми ставимо собі багато задач, одна з них - щоб наші робітники культури працювали у гарних умовах. Дякую усім вам за працю. Дякую ветеранам культури, тому що вони підтримують нас та підказують нам, що треба робити” - відзначив Володимир Павлович.

Міський голова вручив також ряд нагород. За самовіддану працю, значний внесок у розвиток культури у місті Бердянську, активну творчу участь у загальноміських культурно-масових заходах та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва цінний подарунок – наручний годинник отримав диригент народного муніципального оркестру „Азовська чайка” Володимир Жуковський, який відзначає 70-річний ювілей.

Грамотами та подяками міського голови були відзначені директори міського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка, Центру культури та мистецтв, ЦКтаД „Софіт”, Нововасилівського Центру культури і дозвілля, керівники зразкового колективу естрадної пісні „Шанс”, народного ансамблю танцю „Дивертисмент”, зразкового вокального ансамблю „Овація”, колективу естрадного танцю „Аеліта”, хореографічного колективу естрадно-спортивного танцю „Діаденс”, зразкового ансамблю танцю „Азовські козачата”, народного ансамблю естрадно-спортивного танцю „Каскад”, директори клубів „Сокіл” та „Сучасник”, ветерани культури та інші.

Привітали працівників культури зі святом також помічник народного депутата України, депутат міської ради Володимир Безверхий, депутати Тетяна Смолянінова, Тетяна Фурманова та Надія Новак. Володимир Безверхий від імені Олександра Пономарьова вручив міському відділу культури подарунковий сертифікат на придбання концертного обладнання для міського закладу культури. Начальник відділу Микола Шостак відзначив, що цей сертифікат буде розділено серед усіх клубних закладів культури міста. Микола Олександрович також подякував міській владі та депутатському корпусу за усе те, що робиться у нашому місті для закладів культури. “Лише за цей рік у капітальні та поточні ремонти закладів культури було вкладено майже 10 млн грн. А на Програму поліпшення матеріально-технічної бази виділено понад 2 млн грн.” - відзначив Микола Олександрович.

Святковий концерт пройшов у теплій та дружній атмосфері. Присутні згадали видатних бердянських діячів культури, яких вже немає, співали усім залом народні пісні, слухали гуморески, а творчі колективи міста та клубу “Маяк” подарували глядачам свої найкращі номери.  




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок