Начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов провів черговий прийом жителів Бердянського району.

По матеріалам пресс-службы полиции
10.11.2017 · 13:41 · переглядів - 1763

09 листопада начальник Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області Олег Фомічов провів особистий прийом громадян в с. Кримка, Долинської сільської ради, Бердянського району.

Начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов провів черговий прийом жителів Бердянського району.

Тут проживає близько 145 мешканців. Незважаючи на значну віддаленість від міста завдяки регулярному сполученню громадським транспортом, люди не відчувають себе ізольованими. Завдяки сумісним зусиллям місцевої влади і фермерських господарств дороги освітленні і знаходяться в нормальному стані. Вдалося зберегти і медичну амбулаторію, що дуже важливо для людей похилого віку – а таких більшість. Як зазначив голова Долинської сільської ради Віталій Пєлєшко – повернення молоді у село і, головне, забезпечення їх робочими місцями, найбільший клопіт керівництва місцевої адміністрації і суб’єктів господарювання – і такі плани є. І ще Віталій Володимирович мріє, що місцевий клуб, який також вдалося зберегти у робочому стані, колись наповниться дитячим гоміром.

Керівники місцевої громади і відділу поліції обговорили стан безпеки і охорони публічного порядку. Сільський голова запевнив Олега Миколайовича, що дільничний офіцер поліції Олександр Клименко, який обслуговує дану територію, справляється із своїми обов’язками, претензій від жителів не надходило –«та і самі мешканці люди дружні, завжди прийдуть друг другу на допомогу».

Наступний виїзний прийом відбудеться з 17 до 18 години 16 листопада для жителів с.Успенівка, Андріївської селищної ради, в приміщенні місцевої амбулаторії.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 4 -72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок