Міський голова ознайомився з роботою ТОВ «Азовська кабельна компанія»

По матеріалам пресс-службы исполкома
13.11.2017 · 08:49 · переглядів - 1746

10 листопада, міський голова Володимир Чепурний та виконавчий директор Бердянської Спілки промисловців, підприємців (роботодавців) Валерій Харченко розпочали серію робочих зустрічей з керівниками та колективами промислових підприємств міста.

Міський голова ознайомився з роботою ТОВ «Азовська кабельна компанія»

Сьогодні промисловість - провідна галузь економіки міста. У Бердянську працює 28 основних підприємств, які займаються виробництвом промислової продукції. Питома вага надходжень яких до місцевого бюджету становить близько 20% від загальних надходжень. Підприємства розробляють і впроваджують нові види продукції, створюють нові робочі місця, активно беруть участь у міських заходах.

Чепурной Владимир

“Стабільна робота підприємств - це і стабільний розвиток міста в цілому. Тож ми вирішили спільно з Бердянською Спілкою промисловців і підприємців (роботодавців) з керівництвом підприємств проводити такі виїзні зустрічі для того, щоб ближче ознайомитися з їх роботою, в межах наших повноважень допомогти підприємствам у вирішенні проблемних питань та отримати пропозиції щодо покращення співпраці”- відзначив Володимир Павлович, звертаючись до директора ТОВ «Азовська кабельна компанія» Юрія Рассадіна та представників колективу підприємства.

Директор провів для поважних гостей ознайомчу екскурсію із цехами та територією заводу. Постійне поліпшення і модернізація — такі слова часто звучали в ході огляду. Наразі будується новий цех, облаштовується нова зона відпочинку. До речі, питання озеленення території також вирішується власними силами. На підприємстві передбачений соціальний пакет для працівників — безкоштовне харчування, виплати та допомоги з різних життєвих обставин, сучасні побутові приміщення для працівників тощо. І, на думку Юрія Михайловича, на підприємстві кращий колективний договір у місті.

Питання економії енергоресурсів одне з постійних завдань, над яким працює колектив - впроваджуються сучасні технології, все автоматизовано, є власна котельна та система очищення питної води. Проблемні кадрові питання також є, як і на інших промислових підприємствах міста — нестача працівників робочих спеціальностей. У ході обговорення керівництво заводу подякувало за таку ініціативу та за відвідування підприємства, і серед пропозицій звучали питання ремонту міських доріг у мікрорайоні, системи каналізації тощо. Міський голова зазначив, що проблема старих мереж водопостачання та каналізації на особливому контролі, і в наступному році вже є плани поетапного їх ремонту, і почнуться вони з тих ділянок, де розташовані промислові підприємства.

ТОВ «Азовська кабельна компанія» - одне з провідних підприємств міста машинобудівної галузі. Підприємство спеціалізується на випуску кабельно-провідникової продукції, яку постачає в країни СНД, Данію, Німеччину, Китай, Індію та інші. На підприємстві працює понад 400 осіб, середня заробітна плата складає 7,3 тис. грн. Обсяг продукції за 9 місяців 2017 року склав 376,4 млн.грн, що в два рази більше аналогічного періоду 2016 року. До державного бюджету відрахування склали майже 60 млн. грн, до міського — 6 млн. грн за 9 міс. 2017 року. Підприємство бере активну участь у житті міста, є постійним учасником багатьох ярмарків-виставок, промислової виставки та багатьох інших заходах.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок