«Вербиченька» здобула Гран-прі європейського фестивалю у Чехії

По матеріалам ТВ-Бердянск
14.11.2017 · 15:07 · переглядів - 1203

Народний ансамбль танцю «Вербиченька» вдруге представив свій регіон на міжнародному фестивалі Кристал Старс Європа, що проходить вже 13 рік поспіль у Чехії


На цей раз запрошення отримували лише переможці за всі роки існування фестивалю. Впродовж багатьох років колектив «Вербиченька» показує результати своєї плідної праці та регулярних тренувань. Дівчата просто не могли повернулися додому з порожніми руками. Шквал аплодисментів та захват суддів безпосередньо за номер «Край мій таврійський», а отже і найвища нагорода, Гран прі.

Два перших місця посіла і молодша група, за народно-сценічну та класичну хореографію. За словами керівника ансамблю, Галини Бєдухи, найбільшою відповідальністю стала увага до колективу з боку поважних членів журі.

Та і це ще не все. Далі у планах «Вербиченьки» Івано-Франківськ, та Закарпатська область, а також підготовка до того, аби продовжити підкорювати зарубіжжя, а саме Іспанію. Тож пишаємося нашими талановитими бердянцями. Та бажаємо успіху гідно представляти наше місто і нашу країну.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок