Володимир Чепурний відзвітував за роботу перед мешканцями Центру міста

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.11.2017 · 08:21 · переглядів - 871

В Центрі культури та дозвілля «Софіт» відбулась звітна зустріч Володимира Чепурного з мешканцями центральної частини міста та мікрорайону «32 округ».

Володимир Чепурний відзвітував за роботу перед мешканцями Центру міста

Мер розповів основні напрямки робіт в цілому по місту, а потім конкретно охарактеризував здобутки в Центрі та в 32 окрузі. Володимир Чепурний наголосив, що відбувся ремонт в краєзнавчому музеї міста, триває ремонт ЦКіД «Софіт», в МПК ім. Т.Г. Шевченко.

Ремонтувались тротуари по вулиці Грецькій, Богуславського, Морській, Університетській, Лютеранській. З підрядною організацією, яка зняла асфальтне покриття по вул. Свободи і не завершила роботи, тривають судові тяжби. Розпочато ремонт внутрішньо дворових територій. 1,4 мільйона гривень спрямовано на ремонт доріг.

Відремонтовано Центр соціального обслуговування, триває ремонт в Управлінні праці та соціального захисту населення. Проведено ремонти та закуплено обладнання для дитячих садочків №1, №3, №28, №41; для шкіл №1, №2, №16, а також гімназії №1 «Надія».

В планах на майбутнє – ремонт фасадів будинків по Азовському проспекту, завершити розробку проекту реконструкції стадіону «Торпедо», акумулювати кошти для реконструкції дамби на набережній (загальна вартість робіт 1,6 млн. грн), провести реконструкцію Азовського проспекту (від Центрального ринку до підйому на гору – вартість 15,1 млн.), будівництво фонтану на Приморській площі та ін.

Запитання мешканців Центру міста стосувались комунального господарства, тарифів на тепло та воду, перспективи видачі земельних ділянок учасникам АТО та ін. Порцію схвальних відгуків отримав мер і на звіті в Центрі. Одна з виступаючих, навіть подякувала Володимиру Чепурному за об’єднання депутатів міської ради та виконавчої влади. Цікаво, що виступаюча для прикладу навела конфлікти між депутатами колишнього скликання та екс-мером Олексієм Бакаєм. Зрозуміло, що історію пишуть переможці, однак варто відзначити, що саме депутати VI скликання займали деструктивну позицію, блокуючи десятки й сотні важливих рішень для нормального функціонування міського господарства і розвитку Бердянська, наслідки яких відчутні й сьогодні. Це, власне, і стало одним з факторів, які допомогли Володимиру Чепурному, за колосальної підтримки нардепа Олександра Пономарьова, зайняти пост міського голови.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок