Володимир Чепурний про безпрутильних тварин: «Не бачу світла в кінці тунелю»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.11.2017 · 08:47 · переглядів - 1638

Через два роки і майже два мільйони гривень міський голова Володимир Чепурний зізнався, що не бачить дієвих засобів, щоб звільнити вулиці від безпритульних тварин.

Володимир Чепурний про безпрутильних тварин: «Не бачу світла в кінці тунелю»

Тема безпритульних тварин в останні роки стала найбільш резонансною — напади на дітей, жінок та пенсіонерів в Бердянську трапляються в різних мікрорайонах міста з періодичністю приблизно раз на декілька місяців. Для вирішення проблеми безпритульних тварин з міського бюджету виділяються мільйони гривень, чиновники рапортують про сотні стерилізованих тварин, навіть орендовано площу на території народного депутата для розташування притулку, закуплено вольєри, а реальних результатів містяни не бачать.

На зустрічі з мешканцями Центру міста, після закінчення нестримного потоку подяк, в тому числі і від активістів мікрорайону, цілий ряд запитань, в різній формі, стосувався безпритульних собак. Бердянці скаржаться на зграї з десяток особин, які без жодних проблем мешкають в центрі міста. На це міський голова лише розвів руками і зізнався, що він не знає, як розв'язати цю проблему.

Чепурной Владимир

Я вже не знаю, що роботи. У мене виникає почуття, що собак просто звозять в Бердянськ. Я ходжу по вулицях, їжджу по мікрорайонах і помічаю, що одні тварини зникають, а на їх місці з'являються нові. Я в жодному іншому місті в центральній частині населеного пункту не бачив стільки тварин, скільки їх є в Бердянську. Можливо, це пов'язано з тим, що у нас Центральний ринок в центрі. Мабуть це наш біч, не знаю, що з цим роботи, світла кінці тунелю не видно... - заявив міський голова Володимир Чепурний.

Схоже, що в Бердянську в останні два роки йде битва цивілізацій між людиною і тваринним світом у вигляді безпритульних собак. Як не дивно, homo sapiens, поки що, програють... Якщо серйозно, то дуже й дуже дивно, чому в цілому по Україні чиновники знайшли вирішення проблеми, а в Бердянську навіть “в кінці тунелю світла не видно”?




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок