Вітаємо всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бердянськ 24
31.12.2013 · 12:23 · переглядів - 1434

Редакція міського інформаційного порталу "Бердянськ 24" вітає вас з новорічними святами! 

Вітаємо всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Логотип БРД24Бажаємо добра, гармонії та хороших новин. Нехай море своїм солоним запахом надихає вас на створення чогось нового та креативного. Залпом вдихайте морське повітря, купайтесь у сонячному промінні та лишайте в собі тепло. Радійте життю, кожному дню, кожній хвилині. 

Ви – наше натхнення.

Дякуємо за те, що лишаєтесь з нами. Дякуємо за терплячість, за всі коментарі та перегляди. Ви навіть не уявляєте, наскільки ваша увага для нас важлива. Рік Водяної Чорної Змії був доволі насиченим та багатим на події. Тож ми намагались розповісти вам все, а може й більше :)

Символом 2014 року є Синій дерев’яний Кінь, який полюбляє спілкування та увагу. Синій колір віддзеркалює спокій, стимулює до знаходження істини. А це означає, що в новому році необхідно примітити собі ціль, та всі сили й енергію спрямувати на її досягнення. Так радять астрологи Тому в нас із вами є багато справ. 

Фантазуйте, кохайте, посміхайтесь!

Відкривайте своє серце для нових пригод та вражень. Бажаємо, щоб ви не лише читали новини, а й самі створювали їх, завжди були в гущі подій. Ми вам в цьому допоможемо. Обіцяємо. 

З Новим роком! Ваш інформаційний портал «Бердянськ 24». 

 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок