Стихійний ринок на АКЗ пропонують узаконити

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.11.2017 · 16:59 · переглядів - 1668

Практично на кожному засіданні адміністративної комісії при виконкомі розглядаються протоколи по торгівлі в незаконному місці — на узбіччі Мелітопольського шосе в мікрорайоні АКЗ.

Стихійний ринок на АКЗ пропонують узаконити

Після чергового протоколу, депутат Микола Рудницький порадив мешканцям звернутись до влади з ініціативою створити в цьому місці законний ринок.

Мешканець Бердянська повторно потрапив на адміністративну комісію за торгівлю овочами на загальноміській території — вздовж Мелітопольського шосе навпроти будинку 99. Голова комісії, секретар міськради Олексій Холод підкреслив, що торгувати в невстановленому місці заборонено і адміністративний відділ продовжуватиме штрафувати всіх, хто порушує правила міського благоустрою. За результатами розгляду даного протоколу ухвалено рішення покарати правопорушника максимально можливим розміром штрафу — 1360 гривень.

Поряд із цим, депутат міської ради Микола Рудницький порадив чоловіку створити ініціативну групу, підготувати звернення до міського голови з проханням на законній основі створити в цьому місці ринок, зібрати підписи і передати у виконком. Таким чином, на думку депутата, буде запущено процедура узаконення стихійного ринку.

Заступник міського голови Ірина Плющій зазначила, що в разі надходження подібного звернення із підписами людей, виконком його розгляне і проаналізує. Важливо, щоб була схема цієї території, після чого архітектура дасть свої висновки. Оголосити там ярмарку не складе проблем, головне, щоб це місце відповідало всім нормам законодавства для розміщення там ринку.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок