День студента в Бердянську

Бердянськ 24
16.11.2017 · 16:24 · переглядів - 1745

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях.

День студента в Бердянську

Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Зі студентства формується українська національна еліта. Студентська пора - найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості, неповторні миті становлення особистості. 

Історія сучасного святкування Міжнародного Дня студента починається ще з 1939 року. Всі країни світу відзначають його 17 листопада. В Україні ж це свято встановлено згідно з Указом Президента № 659/99 від 16 червня 1999 року. 
Отож, з нагоди святкування Дня студента в м.Бердянськ - 14 листопада 2017 року об 11.00 на площі перед міським палацом культури ім.Т.Г.Шевченка відділом сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради спільно з громадською ініціативою Першого Антикафе Бердянська «Час Є!» було проведено загальноміський квест

«День студента- 2017!», темою якого стала назва «Я маю право…». 

В заході прийняли участь найерудованіші студенти міста, які представляли свої навчальні заклади, а саме: Комунальний заклад «Бердянський медичний коледж» Запорізької обласної ради (команда «Ескулап»), Бердянський машинобудівний коледж Запорізького національного технічного університету (команда «Зірки»), Бердянський економіко-гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету (команда «Чемпіон») та найактивніший факультет Бердянського державного педагогічного університету - економіко-гуманітарний факультет (команда «Без юристів»). Рівень складності завдань квесту - середній та був розрахований на 2 години, але окрема категорія людства «студенти» - професіонали своєї справи. Лідерські, інтелектуальні здібності, вміння знаходити вихід з будь-якої ситуації допомогли активній молоді швидко впоратися з завданнями.

Отож, за результатами змагань квесту 1 місце здобула команда «Зірки» - Бердянський машинобудівний коледж Запорізького національного технічного університету, 2 місце – команда «Чемпіон» Бердянського економіко-гуманітарного коледжу Бердянського державного педагогічного університету та 3 місце посіла команда «Ескулап» - Комунального закладу «Бердянський медичний коледж» Запорізької обласної ради.

Всі учасники квесту отримали грамоти, призи та солодощі від відділу сім'ї, молоді та спорту. Переможців відзначили призами і представники громадської ініціативи Першого Антикафе Бердянська «Час Є!». А також смачні подарунки від Піцерії Немо, кафе Pich-Pit та Кафе Арка.

Шановне студентство, прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студентів та побажання міцного здоров’я, творчого натхнення, справедливих викладачів, щирих друзів, палкого кохання та веселого яскравого настрою!
Відділ сім'ї, молоді та спорту щиро дякує Громадській ініціативі Перше Антикафе Бердянська «Час Є!» та фотографу І. Хижняку за плідну співпрацю.

Спеціаліст відділу сім’ї молоді та спорту Полієвець А.О.

Тэги: антикафе



Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок