В. Чепурний про сезонну торгівлю: «Будемо диференційовано підходити до кожного»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.11.2017 · 08:28 · переглядів - 1131

На зустрічі з активом мікрорайонів «Коса» та «Слобідка» міському голові поставили запитання, чому не продовжують оренду землі під ринок поблизу ДОЦ «Червона гвоздика». Підприємці, які там працюють побоюються, що в разі зміни власника вартість однієї точки зросте в 4-5 разів.

В. Чепурний про сезонну торгівлю: «Будемо диференційовано підходити до кожного»

Міський голова Володимир Чепурний дав досить туманну відповідь щодо майбутнього ринку поблизу ДОЦ «Червона гвоздика». Питання продовження оренди цієї території виносилось на профільну земельну комісію, однак тоді рішення депутати не прийняли відправивши документи на дообробку. Тоді підприємець запитував членів комісії, на якій підставі це робиться, якщо жодних порушень виявлено не було. На сторону орендаря встав і помічник міського голови, голова БСПП(р) Валерій Харченко. Голова комісії Володимир Безверхий заявив, що документи мають детально вивчити спеціалісти виконкому.

Приблизно таку ж відповідь дав і міський голова на зустрічі в клубі «Маяк». Після чого Володимир Чепурний вдався до примітивних маніпуляцій.

Чепурной Владимир

Вам вже сказали, що з наступного року там зміниться власник? Ви вже знаєте, що йому відмовили? Це все чутки! - заявив Володимир Павлович.

Слобідчани одразу ж відреагували, якби вже було рішення, було б пізно про щось говорити…

Чепурной Владимир

Ми наводимо порядок в місті. Тільки почнемо, щось робити одразу деякі ЗМІ і активісти починають кричати, що не так ми робимо. Ми перевіримо документи, а потім вирішимо. Якщо все законно, ніхто нікого чіпати не буде, - відповів Володимир Чепурний.

На репліку з залу мер парирував – «Будемо диференційовано підходити до кожного».

Цим висловом міський очільник, фактично нівелював все, що було сказано до цього. Про законність, про порядок, що містом ширяться необґрунтовані чутки… Все це не має жодного відношення до справедливості, якщо в питаннях продовження оренди землі чи інших правовідносинах з підприємцями, чиновники будуть «диференційовано підходити до кожного».

Схоже, що великий перерозподіл в Бердянську ще не завершився – «Центр моста», «Ліски», більша частина «Слобідки» не змогли задовольнити потреби всіх представників «корпорації», тому й з’явилась необхідність «навести порядок» в ще одному інвестиційному привабливому місці. Цікаво, чим завершиться ця історія.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок