Міський голова ознайомився з виробництвом на ПАТ ВО «Бердянський кабельний завод»

По матеріалам пресс-службы исполкома
24.11.2017 · 12:31 · переглядів - 2134

Про досягнення та проблемні питання, плани та можливості розвитку говорили сьогодні міський голова Володимир Чепурний та генеральний директор ПАТ ВО “Бердянський кабельний завод” Віктор Іванніков під час ознайомчого візиту міського голови на виробничі цехи ПАТ ВО “Бердянський кабельний завод”.

Міський голова ознайомився з виробництвом на ПАТ ВО «Бердянський кабельний завод»

Участь у візиті також взяли виконавчий директор Бердянської Спілки промисловців, підприємців (роботодавців) Валерій Харченко та заступник міського голови Ірина Плющій.

Володимир Павлович відзначив, що продовжує розпочату серію виїзних зустрічей на промислові підприємства міста спільно з Бердянською Спілкою промисловців і підприємців (роботодавців) для того, щоб ближче ознайомитися з їх роботою, в межах повноважень допомогти підприємствам у вирішенні проблемних питань та отримати пропозиції щодо покращення співпраці.

Віктор Іванніков провів оглядову екскурсію по цехах та серед основних проблемних питань відзначив спад виробництва, який пов’язаний з військовими діями на Донбасі, адже основна продукція підприємства призначалася для вугільних шахт. Наразі активно йде робота з пошуку нових покупців на ринку країн СНД та дальнього зарубіжжя, підприємство бере участь у виставках та форумах різного рівня, адже виробнича потужність дозволяє виконувати масштабні замовлення. В поточному році була проведена робота з удосконалення виробництва нових видів кабельно-провідникової продукції. Чого вартий новий цех із сучасним обладнанням фінського виробництва, виробничий процес якого майже повністю автоматизований і за якістю продукції слідкує кілька рівнів автоматичного контролю. До речі, питання якості продукції - особлива гордість керівника. “Ми ніколи не випустили ані півметри браку, як би не було важко (у нас працює лабораторія випробування якості, а це додаткові витрати у собівартості) і за це нас поважають наші партнери” - відзначив Віктор Кирилович.

Зазначимо, що у подальшому буде проведено серію зустрічей з підприємствами-експортерами. 




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок