На «Енергії» з'явилася машина по догляду за штучною травою

По матеріалам пресс-службы исполкома
27.11.2017 · 10:59 · переглядів - 1289

Секретар міської ради О.О. Холод: «Завдяки машині по догляду за штучною травою ми зможемо подовжити експлуатацію поля стадіону «Енергія»

На «Енергії» з'явилася машина по догляду за штучною травою

У грудні 2016 року у Бердянську відкрили перший в Запорізькій області повноцінний стадіон із сучасним штучним покриттям. Це дозволяє на стадіоні “Енергія” проводити змагання не тільки міського значення, а і міжрегіонального.

З метою створення умов належного догляду за сучасним штучним покриттям стадіону “Енергія” на розгляд конкурсної комісії Державного фонду регіонального розвитку було подано проект «Придбання машини по догляду за штучною травою для стадіону “Енергія” дитячо-юнацької спортивної школи у м. Бердянськ». Влітку проект було відібрано конкурсною комісією для фінансування. З липня по жовтень проведено усі заходи, передбачені Постановою Кабінету Міністрів України для успішної реалізації проекту. Проектом передбачалося придбати машину SportChamp за 1,5 млн грн (150 тис. – співфінансування з міського бюджету).

Холод Алексей

«Завдяки проведенню тендерної процедури закупівлі вдалося зекономити 302 тис. грн бюджетних коштів, в тому числі 30,2 тис – кошти міського бюджету. Завдяки даній техніці ми зможемо подовжити експлуатацію даного поля та наші спортивні клуби будуть із задоволенням тут тренуватися» - відзначив секретар міської ради Олексій Холод.

Наприкінці жовтня постачальником було доставлено машину від німецького виробника і вже сьогодні спеціаліст ДЮСШ за допомогою машини проводить усі необхідні заходи по догляду за штучним газоном.

Як працює машина прийшли подивитися і секретар міської ради Олексій Холод та заступник місткого голови Ірина Плющій. Директор ДЮСШ Микола Даниленко розповів, що окрім машини у комплект входять також чотири насадки, які дозволяють очищувати штучне поле від снігу та сміття, піднімати та розпушувати траву, а також підсипати спеціальну гумову крихту.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок