Декада зайнятості осіб з інвалідністю

Бердянськ 24
27.11.2017 · 16:10 · переглядів - 643

З метою забезпечення захисту людей з інвалідністю, у Бердянському міському центрі зайнятості проходила Декада зайнятості осіб з інвалідністю, у тому числі демобілізованих учасників антитерористичної операції.

Декада зайнятості осіб з інвалідністю

З метою забезпечення захисту людей з інвалідністю, у тому числі учасників антитерористичної операції, надання їм всебічної допомоги щодо психологічної та професійної реабілітації, соціальної адаптації, пошуку роботи та підвищення конкурентоспроможності на ринку праці у Бердянському міському центрі зайнятості проходила Декада зайнятості осіб з інвалідністю, у тому числі демобілізованих учасників антитерористичної операції.

В рамках Декади 24 листопада поточного року у приміщенні центру зайнятості пройшов профінформаційний захід, на який були запрошені соціальні партнери – представники Запорізького обласного центру професійної реабілітації для інвалідів.

Під час зустрічі 12 безробітних осіб з інвалідністю мали змогу спілкуватися з керівництвом та методистами центру. Вони отримали докладну інформацію щодо переліку професій, за якими у даному навчальному закладі проводять навчання.

Інформація була надана не тільки в усній формі. Слухачі мали змогу подивитися чудовий документальний фільм про сам Центр, про умови навчання, проживання та реабілітації під час проходження курсової підготовки.

Дуже важливим моментом під час демонстрації фільму було те, що своїми враженнями з глядачами ділились ті, хто вже проходив навчання.

Результатом зустрічі було бажання однієї дівчини , яка була присутня на семінарі, пройти курс реабілітації та навчання за новою професією у цьому навчальному закладі.

Керівник центру запросив усіх присутніх завітати у гості та на власні очі побачити приміщення , де відбувається навчання курсантів та поспілкуватися наживо з тими, хто зараз опановує нову професію.

Наприкінці зустрічі організатори побажали присутнім міцного здоров’я, професійного самовизначення та реалізації планів.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок