Звіт міського голови в «Колонії»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.11.2017 · 09:42 · переглядів - 1194

Серія звітних зустрічей міського голови Володимира Чепурного триває. На цьому тижні мер відзвітував за рік роботи перед мешканцями мікрорайону «Колонія-Макорти».

Звіт міського голови в «Колонії»

Як і в минулому році, ажіотажу звіт Володимира Чепурного в цьому мікрорайоні не викликав. Глядацький зал будинку культури "Райагропромпостач" був заповнений приблизно на третину, однак, на відміну від минулого року, критичних запитань до мера лунало набагато більше.

Судячи з виступів міського голови в інших мікрорайонах, за минулий рік в "Колонії" було проведено найменше робіт. Реконструйовано тротуар від геріатричного пансіонату до супермаркету (по вул. Мічуріна), здійснено поточний ремонт по вул. Гагаріна, Коцюбинського, Лермонтова, Баха та ін. Встановлено 2 зупинки, обрізано 137 дерев. В дитячому садочку №35 закуплено обладнання для харчового блоку, відремонтовано дитячу альтанку. В ЗОШ №20 — частково оновлено меблі, придбано телевізор, відремонтовано баскетбольний майданчик.

В своїх запитаннях мешканці, які почули свою вулицю під час виступу мера, на якій, начебто, було проведено ремонт, висловили здивування, адже на одній з них залатали всього декілька ям, на іншій — ділянку поблизу сміттєвих контейнерів і так далі. Людей здивувало, що такі "роботи" озвучуються міським головою. Ряд запитань стосувалось освітлення вулиць і прибудинкових територій, напругою в мережі. Володимир Чепурний запевнив, що керівник КП "Міськсвітло" проаналізує кожне звернення і відповідним чином відреагує. Проблеми з напругою в мережі є і в інших мікрорайонах, БМРЕМ передбачив ремонті роботи в кошторисі підприємства на наступний рік.

Керівники освітніх закладів — ЗОШ №20 та муніципального ліцею подякували меру за роботу, однак підкреслили, що в школі №20 досі не відремонтовано огорожу (наслідки буревію 2014 року!!!), необхідно додаткове освітлення подвір'я, в ліцеї — також потрібно відновити освітлення та провести ряд інших робіт. Мер і в цьому випадку пообіцяв звернути увагу на озвучені проблеми.

В своєму виступі Володимир Чепурний озвучив, що планується реалізувати в мікрорайоні. Зокрема, розробляється проектна документація на реконструкцію ЗОШ №20, капітальний ремонт “Горбатого мосту”, будівництво льодового палацу на місці стадіону "Азовець" та ін. Мешканці побажали меру та його команді якомога швидше реалізувати заплановане.

В підсумку свого виступу міський голова визнав, що на рівні з мікрорайоном "АКЗ" в "Колонії" проведено небагато робіт в цьому році. Ситуацію Володимир Чепурний пообіцяв виправити в наступному році.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок