Начальник Бердянського відділу поліції провів чергову зустріч із жителями Бердянського району.

Бердянськ 24
01.12.2017 · 17:00 · переглядів - 757

30 листопада начальник Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Олег Фомічов з метою вивчення стану охорони публічного порядку, перевірки роботи служби дільничних офіцерів поліції – а це в першу чергу думка, ставлення місцевих мешканців, відвідав с.Шевченко, Дмитрівської сільської ради.

Начальник Бердянського відділу поліції провів чергову зустріч із жителями Бердянського району.

Запланована зустріч відбулася в приміщенні однієї з агрофірм, де про місцеві справи, проблеми розповіла депутат сільської ради Шаповалова Ольга. Також в бесіді прийняв участь місцевий житель Микола Ярмолович.

В селі поживає близько 100 громадян - розповіла Ольга Вікторівна. Практично всі державні установи, заклади знаходяться в с.Дмитрівка, куди вони територіально і адміністративно відносяться. Особливих проблем з правопорушеннями у них немає, а для угамування якихось сусідських конфліктів, порушників правил вигулу собак, зазвичай достатньо її авторитету і профілактичних бесід дільничного офіцера поліції Владислава Орляка. Працює програма «Шкільний автобус», регулярне сполучення з містом, вирішується питання про відновлення роботи медичної амбулаторії. Що дійсно турбує громадян і місцеву адміністрацію, так це відсутність вуличного освітлення села. Але над цим питанням активно працюють і депутати, і голова Дмитрівської сільської ради Любов Кісь.

Олег Миколайович нагадав присутнім про можливість створення громадської організації з охорони публічного порядку з числа активних місцевих жителів, що передбачено діючим законодавством. Це б гарантувало їх права, обов’язки і було б суттєвою допомогою співробітникам поліції, адміністрації в справі забезпечення безпеки людей.

Наступна зустріч відбудеться 7 грудня з 17 до 18 години в адміністрації Новопетрівського старостинського округу, Осипенківської територіальної громади. Додаткові питання можна з’ясувати за телефоном 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок